BitBay - Największa Polska giełda cyfrowych walut

Teraz jest 2018-05-23, 16:27

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Napisane: 2011-08-30, 19:42 
Witajcie mam problem z pluginem na vote map: plugin się nazywa - galileo.amxx każdy go chyba z nam !

Otóż to mam z nim problemy!

Jest 1 vote 5 map do wyboru , potem 2 vote i też jest 5 map do wyboru takie same np: 5 fy_snow a 3 vote to z 1 vote mapy 2 mapy !


Pomocy ! albo proszę mi podać działający plugin! :-|


Góra
  
 
 
Zadbaj o swoje wymarzoneakwarium morskie oraz akwarium ADA i oczko wodne w swoim domu.
 
 Tytuł: Re: Problemik
Napisane: 2011-08-30, 21:13 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Bo musisz wyłączyć standardowe glosowanie na zmianę mapy.

Autor postu otrzymał Fraga

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
 Tytuł: Re: Problemik
Napisane: 2011-08-30, 22:05 
Aaaa zapomniałem :D dzięki , w plugins.ini się to wyłącza całkiem zapomniałem ! Frag leci !


Góra
  
 
 
 Tytuł: Re: Problemik
Napisane: 2011-08-30, 22:58 
Wyłączyłem z plugins.ini ;mapchooser.amxx ! i tylko mam galileo.amxx ! i tak zmieniłem mape i tylko było vote na te mapy podstawowe nie było tam aim_map i te inne może przez to że nie wybrało ?


Góra
  
 
 
 Tytuł: Re: Problemik
Napisane: 2011-08-31, 00:05 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Nie znam dokladnie tego pluginu ale pewnie masz zapisane mapki w jednym pliku albo mapcycle.txt albo maps.ini cos takiego :) Wiec przepisz tam gdzie masz aimy itd do obu oraz sprawdz czy czasem nie ma w configs/galileo/ pliku gdzie dopisuje sie mapy. (OPCJA EDYTUJ! :-))

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2011-08-31, 10:17 
Ok weszłem w config/galileo/prefixes.ini i tam było tak : cs_
de_
as_
fy_
kz_
ka_
xmas_


i dopisałem : aim_ , fy_ , awp_ :mrgreen: chyba będzie śmigało


Góra
  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron


Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB

BitBay - Największa Polska giełda cyfrowych walut