Polecamy!
Teraz jest 2012-05-18, 19:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Elo ziomy
Napisane: 2011-09-07, 22:26 
Zwykly user
Zwykly user

Fragi: 1
Pomyślałem ,że się przywitam

Siemka mam na imię Radek.. Mieszkam w powiecie kościańskim w Wielkopolsce..
Interesuje się : Muzyką , tańcem , grami , grafiką ,malunkiem noi oczywiście dziewczynami
Mam małe nie wyjaśnione probelmy z ortografią ale będę się starał w miarę poprawnie pisać..
Skillla mam słabego więc mnie trochę pognębicie.. W cs gram 5 lat.. Ale długo nie grałem przez problemy z ręką..
Zajmuję się też grafiką cyfrową i rysunkiem zwykłym i cyfrowym..
Rysuje od malutkiego ale kiepsko mi to idzie ale i tak rysuje bo lubię..
A grafika ? Jakieś 2 miesiące tak na poważniej.
Myślę ,że się nam będzie razem miło grało i wgl bo mimo wieku jestem w miarę ogarnięty..
SIEMKA!

Elo jestem tu dzięki osobie znanej mi jako Matysek.. Tutaj nie wiem jak się nazywa ale prosił mnie o wbicie więc jestem

EMAIL - RidEEks@gmail.com

Ostatnio edytowano 2011-09-07, 23:43 przez deek [r], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Re: Elo ziomy
Napisane: 2011-09-07, 22:58 
Head Administrator
Head Administrator

Fragi: 24
Siemanko :)

Cytuj:
Na serwerach gram już trochę więc zapoznałem się z ludźmi.. no można mnie spotkać na DR i na Aim/awp tam jestem często ale na różnych nickach

U nas niestety takich na razie nie znajdziesz ;) Ale niedlugo jak matysek sie uwinie bedzie BF2 Wiec tam tez mozna pograc troche 4fun ;)

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]