BitBay - Największa Polska giełda cyfrowych walut

Teraz jest 2018-09-26, 07:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
Napisane: 2012-01-02, 19:59 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Witam,

Niedawny pomysł zaczyna nabierać kształtów załatwiłem sponsora na serwer cs:

Lokalizacja: PL - Żywiec
Slotów - 11
Serwer prywatny
Ping - [Mój] 15 / 20
Tickrate - 1000

Serwer już stoi.

Teraz pytanie do was kto z obecnej ekipy administratorów / moderatorów czy użytkowników mógłby pomóc przy organizowaniu dywizji nie koniecznie mowie tutaj o graniu bo o tym kto w dywizji będzie grał zadecyduje test na serwerze jakieś kilka małych meczyków i wyłonimy najlepszą 8 graczy.

Chodzi tutaj o pomoc w organizacji np. tych meczy testowych, rowniez pomoc będzie potrzebna przy zbieraniu ekipy konfiguracji serwera rozgłosie ze poszukujemy dywizji, nie chodzi mi o to żeby ktoś musiał zapierniczać sam lub reklamować nie wiadomo ile gdzie chodzi tylko o to ze gdybym potrzebował pomocy żebym wiedział do kogo się zwracać :)

Co do dywizji to będzie jak już wspomniałem specjalny serwer do dyspozycji dział na forum w którym będą informacje o meczach treningach itd.

Pozdrawiam i liczę na was! :)

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Zadbaj o swoje wymarzoneakwarium morskie oraz akwarium ADA i oczko wodne w swoim domu.
 
Napisane: 2012-01-02, 22:49 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-10-18, 18:22
Posty: 53
Fragi: 10
Ja mogę spróbować sie dostać do dywizji. Ale mogę także pomóc z wszystkim. Mam dużo czasu teraz po szkole ;)

Kontakt masz ;)

pzdr

@popraw nazwe tematu :D

Autor postu otrzymał Fraga

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-03, 15:02 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-10-13, 20:30
Posty: 113
Fragi: 3
Ja mogę pomóc w organizacji dywizji.Jak coś pomóc pisz do mnie pomogę w miarę możliwości.


PS;
Mogę nawet spara z moim klanem załatwić jak będzie wasza dywizja.

Autor postu otrzymał Fraga

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 18:28 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-10-13, 20:30
Posty: 113
Fragi: 3
kreśka a jaki ty macz nick jak grasz na 4um-cs.pl tp bo ja nie wiem kim jesteś i zapewniam cię , że ogarniam grę team ponieważ gdy gram na serwerach to nie jest gra drużynowa i jeszcze jedno co do

Kod:
Jeśli kupiłeś faktycznie 1000 to jednym słowem Cię wuchujali.... Tam jest tylko tak napisane, nigdy ten serwer nie wyciągnie więcej niż 500. Jedyne hostingi co naprawdę tyle wyciągają to Progamers.pl & 1shot1kill.pl


Postrzelaj.pl wyciąga i jeszcze parę hostingów do cs. Wiem to akurat bo kiedyś kupiłem serwer prywatny pod speed run gdy chciałem kręcić filmiki z fast bh i sprawdzałem specjalnie ilość fps serwera

Kod:
RCON STATS



Jeżeli chcesz mogę popatrzeć na twojego skilla.

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 19:14 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Cytuj:
Jeśli kupiłeś faktycznie 1000 to jednym słowem Cię wuchujali.... Tam jest tylko tak napisane, nigdy ten serwer nie wyciągnie więcej niż 500. Jedyne hostingi co naprawdę tyle wyciągają to Progamers.pl & 1shot1kill.pl


Serwer stoi na hostingu jee.pl - nowa firma na rynku, serwer mam za darmo wiec na niczym nie trace.

Cytuj:
Proponuję postawić subdomenę i wgrać webspell jakiś darmowy styl i tam wpisywać wyniki oraz informacje o drużynie i meczach. Bo jeśli chcecie grać klanowo (cw) to 70% drużyn nie zagra z powodu braku takiej strony. Mało kto się zgadza na zapisanie w odrębnym dziale na forum :)


Gdybym chciał zalozyc klan to bym założył, robię dywizje forum aby była przedstawicielem i reklamą forum.

Cytuj:
70% drużyn nie zagra z powodu braku takiej strony


Będziemy grali z tymi 30%. 8-)


Cytuj:
co do cfg. to wystarczy, że wgrasz podstawowy esl ;)


Dobrze ze napisałeś bo chciałem wgrywać amxx'a (Sarkazm?)


Wydaje Mi się ze bardziej chciałeś zaszpanować tym postem niz wznieść cos sensownego do tematu.

Nawet jeśli ZjemCiChlep nie jest mistrzem CSa (Nie mowie ze grasz słabo) to, nie oznacza ze nie nadaje sie do gry, po to są treningi zeby nabywać expa ;)


Każdy kolejny post niezgodny z tematem będzie usuwany a jego autor nagradzany 8-)

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 19:21 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Cytuj:
Cytuj:
Kod:
Dobrze ze napisałeś bo chciałem wgrywać amxx'a (Sarkazm?)



Hmm czy ja wiem wgrać zawsze możesz, ale i tak grając jakieś mixy musi byc wyłączony więc chyba nie potrzebny. Wszystko przez rcon można zrobić :)


Nie mam nic do dodania...

(Kreska nie znasz słowa sarkazm które specjalnie podałem w nawiasie... Chodzi o to ze specjalnie napisalem ze mialem wgrac amxxa bo dajesz tak banalna rade o configu.)

Autor postu otrzymał Fraga

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 20:56 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-10-13, 20:30
Posty: 113
Fragi: 3
1.kreśka przyda ci się komenda amx_off-wyłącza wszyskie pluginy z serwera

2.To pod jakim nick grasz wypowiem się na temat twojej gry. (pisz pw bo lucky mnie za jondra za spam powiesi)

3.Grrrrrrr...

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 21:04 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-10-18, 18:22
Posty: 53
Fragi: 10
Dobra spokój ludzie. Kłócicie się o gówno. Lepiej zastanówcie się jak tu zrobić porządnego testa dla ludzi, którzy będą chcieli dołączyć. Bo 1vs1 nie opłaca się, bo tu liczy się gra zespołowa. Myślę że najlepsze byłoby złożyć team z adminów, i tamtych ludzi wsadzić w drugi team. I wtedy zobaczymy jak grają zespołowo oraz ich skilla.

pzdr

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 21:16 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-10-13, 20:30
Posty: 113
Fragi: 3
Ja bym to trochę przerobił np 2 osoby niezależne które nie chcą lub w nim już są, i 3 ludzi którzy chcą dołączyć i gramy i wyłaniamy takich z którymi dobrze prowadziło się grę tp, i ogólnie wszystko z nimi cacy to albo dalej idą do kolejnych testów albo do klanu.

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-04, 21:25 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Będzie mam nadzieje kilka meczy :) jedna drużyna ktora ustalę oraz 2 z tych którzy chcą się przyłączyć, najpierw meczyk potem oglądamy demko jak dane osoby grały i wyłaniamy najlepszych :)

'Ala Casting ;)

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-05, 21:04 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-12-01, 22:08
Posty: 17
Ja również służę pomocą ;)

_________________
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili Pokaż że się mylili Nie czekaj ani chwili Dłużej! Życie to nie zawsze droga Na niej róże Duże Pfk, raz na dole, raz na górze !!


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-05, 22:29 
Aktywny uzytkownik
Aktywny uzytkownik

Dołączył(a): 2010-12-26, 02:00
Posty: 92
Lokalizacja: z Polski ;]
Fragi: 2
Mimo, że mało ostatnio poświęcam czasu dla CSa to również mogę pomóc w miarę swoich możliwości :) Także Miłek jak coś to kontakt gg.


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-07, 14:19 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Sprawdzałem własnie FPSy i wyciagam 1000fpsów, tylko ze wtedy chodzi się 2 razy wolniej (To nie lagi).

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-08, 14:15 
Zwykly user
Zwykly user
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-10-13, 20:30
Posty: 113
Fragi: 3
Miłek napisał(a):
Sprawdzałem własnie FPSy i wyciagam 1000fpsów, tylko ze wtedy chodzi się 2 razy wolniej (To nie lagi).



Ty wyciągasz czy serwer ??? jak ty to co masz za komputer jeżeli jak serwer jest 1000 fps to można mieć 999fps, a karta graficzna GTX 560 Ti ledwo tyle ciągnie...

_________________
Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Napisane: 2012-01-08, 14:34 
Head Administrator
Head Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-03-11, 18:20
Posty: 1000
Lokalizacja: Wołów
Fragi: 28
Nie rozumiem Cię, napisałem ze na serwerze osiąga się 1000 FPSów bo Kreśka napisał ze nie da rady. W grze fpsy wahają się od 500 do 1000.

@INFORMACJA


Na razie z przyczyn braku czasu projekt zostaje zawieszony.

_________________
Miłek = Lucky!

Bądź miły stosuj się do regulaminu nie zawracaj mi głowy na GG/PW bo i tak ci nie pomogę , pomagam jedynie na forum tutaj możesz na mnie liczyć zawsze !

Obrazek


Góra
  Zobacz profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Podobne Tematy :
 Wątki   Autor   Odpowiedzi   Wyświetlone   Ostatni post 
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów. [PROJEKT ZAWIESZONY] Dywizja 4um-cs.pl !

[ Przejdź na stronę: 1, 2 ]

Sendi

25

10360

2011-11-28, 20:22

Miłek

 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron


Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB

BitBay - Największa Polska giełda cyfrowych walut