Witam, informuje uprzejmie ze Algerty nie jest juz adminem ze wzgledu na zbyt wiele wykroczen

Niektóre wybryki to:
- Zmiana mapy bez vote (dawno)
- Pier*lenie głupot Gr@ndemu ze straci admina bo zrobil kolesiowi SSY, jak sie okazało miał info z TSa.
- I najświeższa sytuacja zrobienie ssów graczowi który nic nie miał tylko dlatego ze dobrze mu szło, nie zszedłeś na specta zrobiłeś ssy od tak. Gdy napisałem coś w stylu czemu zrobiłeś ssy nie zachodząc na specta napisałeś "Specjalnie padałem żeby go obserwować" Co jest bardzo mądrym textem.
Nie miałeś podstaw do zrobienia ssów bo nie bylo zadnych podejrzanych akcji + znam tego gracza i wiem ze gra uczciwie.(Przeslal mi ssy ktore mu zrobiles CLEAR)
- Dodatkowo mnie przynajmniej zaczęły drażnić twoje kozackie texty i na forum i na serwerze o tym jaki to Ty nie jesteś dobry i gdzie to ty nie grałeś, nie w stosunku do mnie tylko innych.
Generalnie nic do Ciebie nie mam, dobrze sie z tobą gra ale takie zachowanie nie przejdzie.
Wątek jest tylko po to aby każdy wiedział dlaczego i żeby nie było gadania ze coś mi nie pasuje to wywalam.
Tematu nie zamykam każdy może się wypowiedzieć tylko proszę się liczyć ze słowami oraz trzymania się tematu